Deszka konfigurátor

Tervezd meg és alakítsd a saját egyéniségedhez a leendő deszkádat!

Az alábbi adatlapon lehetőséged nyílik kiválasztani az igényeidnek megfelelő shapet, konstrukciót és az egyéb fontos részleteket, mint a szkegek száma, a lábtartó pozíciói, vagy akár azt, hogy melyik tail shape illik leginkább a szörfözési stílusodhoz.

A megadott adatok segítenek minket abban, hogy a számodra leginkább testhezálló deszkát készíthessük el neked. Mivel minden egyes deszkánk egyedileg készül, ezért nem kell a kompromisszumokat keresned, mert a forma, a szerkezeti felépítés és a szerelvények, mind a kívánalmaidhoz igazíthatók.

Amennyiben valamelyik kérdés vagy választási lehetőség nem egyértelmű számodra, vagy esetleg bizonytalan vagy a választásban, akkor nyugodtan hagyd üresen a mezőt vagy ugord át a kérdést. Az általad elküldött adatlap alapján egy tervet készítünk neked a leendő deszkádról, és természetesen bármikor rendelkezésedre állunk tanácsainkkal, hiszen a célunk az, hogy a gyártás előtt egy világos képet alkossunk számodra, hogy álmaid deszkája miként fog viselkedni és teljesíteni a vízen!

Kapcsolatfelvételi adatok

Név
Email
Telefon

 

Shape

Modell
Méret (liter)

Megadhatsz tartományt is (pl.: 90-100 liter).

Rocker
Tail kialakítás

Kérünk, vedd figyelembe, hogy az adott modellnél melyek az elérhető tail shape-ek!
Lásd a deszkák menüpontot.

Konstrukció

 

Lábtartó pozíciók

Terpesz (az első és hátsó lábtartók közötti távolság)
Első pozíciók száma
Hátsó pozíciók száma
Lábtartó szélesség

 

Boxok

Szkegbox
Single:
Twin:
Thruster:
Quad:
Penta:
Árbócsín

 

Footpad és lábtartó

Footpad
Lábtartó

 

Szkegek

Maui Ultra Fins

 

Dizájn